Over Rack Equipment

Rack Equipment heeft een ruime voorraad aan 19 inch artikelen. Van rackmaterialen en serverkasten, tot gereedschap om kooimoeren te monteren. Door de uitgebreide verzend- en betaalmogelijkheden is Rack Equipment voor iedereen toegankelijk. Door ruime eigen voorraad is snelle levering mogelijk. Dat is overigens altijd mogelijk, want indien het gekozen artikel niet op voorraad is, leveren wij vrijwel altijd binnen twee of drie werkdagen.

De webwinkel Rack Equipment is onderdeel van The Videohouse. The Videohouse is al jaren gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van flightcases op maat. Behalve de zelf ontworpen en gemaakte flightcases, levert The Videohouse ook losse materialen, waardoor het voor klanten mogelijk wordt om zelf flightcases te maken.

Rack Equipment biedt de mogelijkheid om materialen voor 19 inch kasten, patchkasten, serverkasten en andere rackkasten te bestellen. Door de uitgebreide technische informatie, snelle service, uitgebreide betaalmogelijkheden en verzendopties proberen wij de keuze tot aanschaf en de aanschaf zelf zo eenvoudig mogelijk te maken.


Rack Equipment
Lange Baan 3-1
8331 LW Steenwijk

Telefoon:
+31 (0)521-511716 

Kamer van Koophandel:
77018273

BTW nummer:
NL0031.49.674.B.93