Dit kun jij met onze WhatsApp-service

Dit kun jij met onze WhatsApp-service

Daar is ‘ie dan: de Rack Equipment WhatsApp-service. Is een product niet leverbaar? Heb je tijdens het bestellen een verkeerd adres ingevuld? Wil je dat we meedenken? Dan wil je razendsnel kunnen schakelen. En dat kan, want je kunt nu ook via WhatsApp met ons contact opnemen. Doe er je voordeel mee.

Eén miljard mensen, verdeeld over 180 landen, gebruiken WhatsApp. En dat aantal blijft stijgen. In Nederland staat het dagelijks aantal gebruikers op maar liefst 9,8 miljoen. Door de mogelijkheden met tekstberichten, foto's en video's, is het een ideale manier om te communiceren met familie en vrienden. Het gebruik van WhatsApp is wereldwijd dus enorm, maar wat heeft Rack Equipment hiermee te maken? Nou, dat zullen we je uitleggen.

 

Handig communicatiemiddel

Hoewel het voornamelijk door particulieren gebruikt wordt, zie je tegenwoordig dat bedrijven steeds vaker WhatsApp als service gebruiken. Zij gebruiken het als communicatiemiddel om snel antwoord of advies te kunnen geven aan klanten. Het is persoonlijker dan mailen, voorkomt telefonische wachttijd, is laagdrempelig en het werkt efficiënter als het gaat om het versturen van foto's en/of video's. Niet verkeerd, toch?

 

App ons gerust

Rack Equipment biedt door middel van de WhatsApp Service klanten de mogelijkheid om snel antwoord te krijgen op vragen. Heb je bijvoorbeeld een vraag over een artikel uit een van onze webwinkels? App ons gerust. Of stuur een foto als je wilt dat we meedenken over welk product het beste aansluit op jouw situatie. Rack Equipment staat op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur voor je klaar. Wees niet bang voor spam; we sturen je nooit ongevraagd een bericht via WhatsApp, maar reageren alleen op berichten van jou.

 

Hoe werkt de Whatsapp-service?

  1. Gebruik het telefoonnummer +31685266472
  2. Sla dit nummer op in je mobiel
  3. Stuur ons je vraag of foto via WhatsApp
  4. Je ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord

Of klik op onderstaande knop. Tot zo op WhatsApp?