19 inch in een flightcase?

19 inch in een flightcase?

19 inch rackmaterialen in een flightcase, kan dat ook? Ja natuurlijk! Naast de webwinkel van Rack Equipment, bouwen we ook custom-made flightcases.

Eén van de vaak door ons gemaakte flightcases is de 19 inch shockproof flightcase. Ken je die? Ze zijn echt ideaal, want door het ingebouwde, verende racksysteem wordt apparatuur optimaal beschermd tegen stoten en schokken.

 

De 19 inch shockproof flightcase heeft doorgaans aan zowel de voor- als achterkant een afneembaar deksel, waardoor het gemakkelijk wordt om apparatuur in te bouwen. De flightcase wordt gemaakt van 9 millimeter berkenhout met 1 millimeter HPL met zwarte backing aan de binnenkant. De shockproof flightcase is ideaal voor het vervoeren van kwetsbare apparatuur. Deze apparatuur wordt namelijk beschermd tegen stoten, trillingen en schokken door het ingebouwde rackframe met acht rubbers. Ideaal voor bijvoorbeeld rack-servers of computer hardware.

 

Door het verende binnenrack is er rondom voldoende vrije ruimte waardoor de apparatuur goed kan ventileren. Vooral bij servers is dit van groot belang. Het shockproof binnenwerk belastbaar tot 200 kilo.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of ga naar The Videohouse.