Hoe worden rackmaterialen gemaakt?

Ze vullen magazijnruimtes, staan in bijna elke geluidsstudio en zijn onmisbaar in een datacenter: 19 inch racks. Deze racks kun je zelf in elkaar zetten, maar hoe komen de specifieke onderdelen, zoals een lade en een inlegsteun, tot stand? Deze video laat het je zien.

Tja, als je wilt weten hoe rackmaterialen gemaakt worden, dan zeggen beelden meer dan woorden. Bekijk onderstaande video, die laat zien hoe de buigmachine een lade en inlegsteun maken voor een toekomstig rack. En dat gaat er vernuftig aan toe.

 

 

Wil je toch meer informatie? Dat dachten we al! We vertellen je graag iets over Penn Elcom en de machine die je in de video ziet. Penn Elcom is de hoofdleverancier van Rack Equipment en ’s werelds toonaangevende fabrikant van onder andere 19 inch racks. Maar ze leveren ook flightcase hardware en led- en verlichtingsoplossingen.

 

Nieuwe buigmachine

De markt van rackmaterialen is continu in beweging. En dat weet Penn Elcom maar al te goed. Dit jaar kwam het bedrijf dan ook met een nieuw systeem; een absolute Rolls Royce in de wereld van buigmachines. Krachtig, stijlvol en snel. De machine, genaamd Salvagnini P4 Panel Folding Machine, is zelfs zo’n zeven keer sneller dan de standaard buigmachines.

 

Ingenieus systeem

De machine van Penn Elcom biedt een volautomatische oplossing voor het omzetten van staal in onderdelen voor de 19 inch rackmarkt. Het is een ingenieus systeem waarbij gebruik wordt gemaakt van elektronische technologie om de dikte en sterkte van het metaal te bepalen en de hoeknauwkeurigheid te garanderen. Het resultaat vind je in de webshop van Rack Equipment: strakke en gedegen rackmaterialen die jouw apparatuur veilig opbergen en rondslingerende spullen een plek geven.

 

Vragen over de video? Neem gerust contact met ons op.