Extra betaal- en verzendgemak

Makkelijk, veilig en snel. Klinkt dat als muziek in de oren? Dan hebben we goed nieuws. Oké, komt-ie: je kunt vanaf nu op maar liefst 9 verschillende manieren super makkelijk betalen bij Rack Equipment. En verzenden? Idem dito. Graag gedaan.

We vinden het te gek dat je via onze webshop bestellingen plaatst en willen dit dan ook graag zo makkelijk mogelijk maken. En daar horen optimale verzend- en betaalmogelijkheden bij. Vinden wij. Jij ook?

 

Meer betaalmogelijkheden

In de webshop van Rack Equipment kun je op 9 verschillende manieren betalen. Zo hebben Rack Equipment en PayPal de handen ineengeslagen en kun je ook betalen met AfterPay. Liever betalen met iDEAL, een creditcard als Visa of Mastercard, of door middel van een bankoverschrijving? Ook prima, jij kiest. Voor Belgische klanten is er de mogelijkheid om te betalen met Bancontact of Belfius. Dat vinden we belangrijk, want iedereen moet een bestelling kunnen plaatsen. Bestellen bij Rack Equipment wordt zo nog een stuk makkelijker en veiliger.

 

Efficiënt verzendproces

Ook verzenden krijgt nog meer gemak bij Rack Equipment. Want, wij houden van een efficiënt verzendproces. Net als de verzendsoftware SendCloud, waar wij mee samenwerken en klanten een ruime keuzemogelijkheid bieden voor verzending van producten. Klinkt leuk, maar wat heb jij daaraan? Veel, durven we wel te zeggen.

Zo kun je tijdens het afrekenen in de webshop van Rack Equipment zelf bepalen waar je de bestelling wilt laten bezorgen: op jouw adres, een ander adres of bij een servicepunt in de buurt. Afhalen op afspraak? Kan ook. Eigen bezorgtijd inplannen? Ga je gang. Ook handig is dat we zowel verzenden met PostNL als met DHL, UPS en DPD. En bestel je op werkdagen voor 17.00 uur, dan heb je het de volgende werkdag al in huis. Tja, de vraag is eerder: wat kan er niet?

 

Dat komt vast wel goed. Niet? Neem dan vooral even contact op.