Dit is Mine Inc.

Dit is Mine Inc.

Een van onze klanten is Mine Inc. Mine Inc. is een cryptomining-bedrijf dat regelmatig producten bij Rack Equipment en The Videohouse bestelt. Bekijk de review!

Wat is Mine Inc. eigenlijk?

Mine Inc. is een bedrijf dat bestaat uit drie medewerkers. Zij houden zich bezig met het leveren van diverse soorten services, met als hoofdzaak: het plaatsen en beheren van miningstructuren. Mining, ook wel cryptocurrency mining genoemd, betekent kort gezegd het delven van de bitcoin of andere online cryptocurrency. “We leveren het geheel, dus: van kaal rack tot compleet ingericht rack met miningsmachines naar keuze”, aldus Roy van Nieuwkasteel, mede-eigenaar Mine Inc. “Voor een bedrijf leverden we drie complete racks met ASIC (een soort minemachine). We bouwden complete planken met luchtafscheiding. De rackplanken komen van Rack Equipment en zelf zorgen we voor gelaserde frontplaten van plexiglas met vaak een logo of naam van het bedrijf er op.” Aansluitend op het lasersnijden houdt Mine Inc. zich bezig met het maken van graveringen op maat, met als voorbeeld gegraveerde houten tabbladen voor het netjes opbergen van LP’s. “Geheel iets anders, maar zeker mooi om te kunnen leveren”, vult Roy glimlachend aan.

Meer weten over crypto mining? Klik hier.

 

Lees hier de review!

"Als beginnend bedrijf zijn wij inlegsteunen gaan testen voor ons cryptomining-bedrijf Mine Inc. Bij andere webwinkels hebben wij vaak tot wel twee weken moeten wachten door slechte bevoorrading. Dit veranderde toen we klant werden bij The Videohouse en Rack Equipment. Bij Rack Equipment hebben wij inmiddels al ruim 50 inlegsteunen van topkwaliteit besteld en deze binnen 1-2 werkdagen op kunnen halen op locatie. En dat ook nog eens voor een lagere prijs! De inlegsteunen van Penn Elcom worden gebruikt om cryptominers in een standaard serverrack te kunnen plaatsen. Samen met onze eigen luchtscheidende frontplaten bied dit een fantastische oplossing." - Roy van Nieuwskasteel, eigenaar Mine Inc.